KENT.SALON

AboutKENT. SALON & KENT.A Desire. A Dream. A Vision.

Kent brushes blev grundlagt i år 1777 i England. William Kent startede det som, Kent and sons Ltd, i London. Bemærkelsesværdigt er det at Kent blev startet 25 år før der kom tog og cykler, og endda før Big Ben blev opført.

Kent børsterne har været produceret i London under 2 verdenskrige, hvor de har produceret børster hvor i der kunne gemmes kort og kompas.

Kent er Kongelig hofleverandør til alle kongelige husstande i det englske indenfor børster til et hvert formål, og har været det foreløbig under 9 regeringer.

Der bliver produceret 250 forskellige børster i firmaet, som vi her ved Ray Products har udvalgt de bedste fra. Børsterne er nøje udvalgt, og der kommer løbende nye til. 

Børsterne bliver produceret i England på egen fabrik. Og på de fineste og nøje udvalgte fabrikker i Indien og Kina. 

Alt træ til børsterne er udvalgt fra bæredygtige skove verden over. Gummi er valgt ud fra blødhed og styrke.


KENT. SALON er børster til proffesionelle frisører og deres kunder, der stiller krav til deres børster. Der er både børster til udredning, føntørring og børster med svinehår til at give håret maksimal glans. Alle børsterne har et formål, præcision og autentitet. Det ergonomiske håndtag er lavet til at passe i enhver hånd uanset størrelse. Håndtaget ender ud i en metal spids i enden der både giver et flot udtryk, fordeler vægten og deler håret op fx. under føntørringen. Kun den bedste varmebestandige nylon ender i børsterne fra KENT. SALON. De er nøje rundet og behandlet så de ikke hverken gør skade på hårets skællag eller hovedbunden. Alle børsterne fra KENT. SALON bliver leveret i et flot sort cover, der beskytter børsterne fx. i en kuffert.


Vi værner meget om KENT. her ved Ray Products, og er utrolig glade for børsterne. Både deres kvalitet, suverænitet og design der er perfekt til et hvert formål både i salonerne som hjemme ved kunderne. Vi ønsker at følge med i det nye der kommer, teste det af og vise dem til vores kunder. Der altid tager godt imod nyhederne om det er til frisørene eller som videresalg til kunderne, som også sætter pris på en rigtig god kvalitets børste der ligger godt i hånden.

KENT SALON KS01 OVAL CUSHION

Klassisk oval hårbørste med gummipude og vildsvinehår blandet med nylonpigge. Den perfekte børste til medium til kraftigt hår. Vildsvinehårene fordel det naturlige fedt ud i hårets længde og spidser. Resultatet er et naturligt glansfuldt hår.


Børsten leveres i sort opbevarings-etui med lynlås.

KENT SALON KS02 CURVED VENT

Denne hårbørste var den første af sin type i verden. Den smukke runding på børsten følger dit hoveds form. De fleksible børstepigge har afrundede hoveder så de ikke ridser din hovedbund. De 10 rækker med naturlige vildsvinehår giver dig et glansfuldt hår. Børsten er varmebestandig op til 150 grader. Takket være ventilationshullerne i det kurvede børstehovedet får du en hurtig og behagelig føntørring.


Børsten leveres i sort opbevarings-etui med lynlås.

KENT SALON KS03 VENT

Klassisk føntørringsbørste som giver fuld kontrol. Børsten er varmebestandig op til 150 grader. Takket være ventilationshullerne i børstehovedet får du en hurtig og behagelig føntørring.


Børsten leveres i sort opbevarings-etui med lynlås.

KENT SALON KS04 BACKCOMB TOUPERING

Hårbørsten som kan lave hår med gigant volumen eller fyld hvor det mangler i din frisure. En smule toupering ved hårbunden vil give dit hår et løft. Børsten er varmebestandig op til 150 grader. Et mix af vildsvinehår og fleksible nylon giver børstehårene ekstra styrke.


Børsten leveres i sort opbevarings-etui med lynlås.

KENT SALON KS05 LARGE PADDLE

Denne store pladebørste er eminent til at frisere langt hår og ”detangle” hår der driller. Dette er en klassiker, som burde være i alle pigers Gromming-kit. Børsten er varmebestandig op til 150 grader.


Børsten leveres i sort opbevarings-etui med lynlås.

KENT SALON KS06 STYLING BRUSH

Perfekt til grooming af kort hår. Denne smalle hårbørste med varmesikre nylonpigge er velegnet til fint kort hår.


Børsten leveres i sort opbevarings-etui med lynlås.

KENT SALON KS09

Den 7-rækkede stylingsbørste har dejligt bløde, afrundede nylon børstepigge for at sikre, at der aldrig kommer skade på håret eller hovedbunden. Børstepiggene er anbragt i et aftageligt antistatisk silikonehoved, som er lettere at rengøre end gummi og meget mere holdbart. Børsten er varmebestandig.


Børsten leveres i sort opbevarings-etui med lynlås.

KENT SALON KS15 

Suverænt greb og total kontrol. KS15 er lavet med rækker af korte vildsvinehår. Derudover hjælper ultra tynde nylonpigge med at løfte håret og slippe så du får perfekte krøller eller glat hår. Denne hårbørste giver suveræn kontrol uanset om du laver krøller eller glatter dit hår.

og fåes i følgende hoved diameter 18, 21, 24, 30 og 40mm

Børsten leveres i sort opbevarings-etui med lynlås.

Kent Salon KS11 Ceramic Round Brush

Kent Salon KS11 Ceramic Round Brush er en rundbørste med keramisk tromle, der opvarmes lynhurtigt og fordeler varmen perfekt.

Kent Salon KS11 er den helt rigtige rundbørste til føntørring og fåes i følgende hoved diameter 16, 25, 35, 45 og 55mm

Børsten leveres i sort opbevarings-etui med lynlås.

Kent Salon Mens Brush Black 11G

Kent Salon Mens Brush Black 11G er en børste til herrer.

Børsten kan bruges i både vådt og tørt hår.

Kent Salon Shampoo and Scalp Massage Brush Blue

Kent Salon Shampoo and Scalp Massage Brush Blue er den perfekte børste til fordeling af shampoo og balsam gennem dit hår, hvilket gør håret mere medgørligt. Det stimulerer hovedbunden og hårstrået, hvilket får håret til at føles fyldigere.

Kent Salon Shampoo Brush hjælper hovedbunden til at slappe af og øger blodcirkulationen.