ARUAL

ARUAL

Arual er et af Spaniens førende indenfor frisør produkter, firmaet har eksisteret siden 1949. 

Arual udvikler og fremstiller deres produkter i Barcelona, med stort fokus på bæredygtighed. Arual har deres eget laboratorie

Alle Aruals produkter er parabene fri og ikke mindst høj kvalitet af de bedste råmaterialer der er på markedet. Kvalitet er et stort fokus punkt for Arual. 


Firmaets grundlægger hed Luiz Martinéz Clemente har dedikeret Firmaet til sin kone Laura. Arual er Laura stavet bagfra. 


Arual er bestående af flere serier:


Argan - Argan er en serie til daglig brug for pleje og glans. Serien har aktive ingredienser i form af Argan olie, collagen og silke proteiner. Genobygger, fugter og giver håret glans. Kan bruges til alle hårtyper. 


Crystal - Crystal er en serie der har fokus genopbyggende og fugivende ingredienser. Bl.a. Argan olie og Macadamia olie. Specielt udviklet til svagt, porøst, glansløst og tørt hår. Reparende for ødelagt hår og spidser.


Keratin - Keratin er en geopbyggende serie der genopbygger og stimulerer hovedbunden. Med aktive ingredienser som keratin og elastin, genopbygger den håret helt fra rod til spids for tol genopbyggende effekt.


Curly extreme - Er en krøllecreme bygget op på Argan olie, Keratin og Panthenol for pleje, fugt og elasticitet til natur eller permanentet krøller. 


Skincare - Arual skincare består af 3 produkter bodylotion, ansigtscreme og håndcreme. Hvor vores kunder især er glad for håndcremen. Håndcremen er udviklet af 100% naturlige indgredienser. Håndcreme er det første produkt Luiz udviklede.

Ansigtscremen er bygget op på Hyaluronsyre, der nærre, fugter og beskytter huden.

Aruals bodylotion indeholder Lanolin, Shea smør og Aloe vera som fugter, reparere, nærre og virker anti inflamatorisk på huden.


UNIK Silver - Silver er en serie der er lavet med violette pigmenter det eliminerer gule toner i håret. Med den violette farve er det muligt at opbygge en flot kold farve i et lyst hår.


UNIK Color - Med stor fokus på UVA og UVB-filter er UNIK color perfekt til at bevarer, fastlåse og forlænge farven i håret. UNIK color indeholder også vitamin E og keratin for at give håret liv og glans.


UNIK Sebum - Med timian, aloe vera og grøn the renser UNIK sebum i dybden uden at rense for meget og udtørre hovedbunden. Shampooen efterlader hovedbunden mere balanceret og derved vil den ikke virke fedtet lige så meget som inden brugen.


UNIK HI-TECH Peeling - HI-TECH er en dandruff/skæl shampoo. Shampooen elliminere skæl, irritation og kløe i hovedbunden. Shampooen er bygget op på rosemarin, citron og honning. Der både beroligere, behandler og fugter hår og hovedbunden. 


BOTOX - Botox straightning er en professionel behandling med keratin og collagen. Den udglatter krøllet og kruset hår. Behandlingen indeholder IKKE formaldehyd. Indeholder fugtgivende ingredienser som Macadamia olie, silke proteiner, Argan olie, Shea smør, Glycerin og Lanolin.


Afblegning - Arual har 3 forskellige afblegninger.

Deko#sin uden ammoniak der lysner 7 toner, med hyaluron syre og duft af roser.

Deko#classic der lysner 8 toner, en klassisk afblegning der kan bruges til alle former for blegning.

Plex lysner 8 toner. Den indeholder plex der gør den ekstra skånsom for håret. Afblegningen indeholder Argan olie, keratin og hyaluron syre.