KENT.SALON Børster

KENT. SALON & KENT.A Desire. A Dream. A Vision.

Kent brushes blev grundlagt i år 1777 i England. William Kent startede det som, Kent and sons Ltd, i London. Bemærkelsesværdigt er det at Kent blev startet 25 år før der kom tog og cykler, og endda før Big Ben blev  opført.

Kent børsterne har været produceret i London under 2 verdenskrige, hvor de har produceret børster hvor i der kunne gemmes kort og kompas.

Kent er Kongelig hofleverandør til alle kongelige husstande i det englske indenfor børster til et hvert formål, og har været det foreløbig under 9 regeringer.

Der bliver produceret 250 forskellige børster i firmaet, som vi her ved Ray Products har udvalgt de bedste fra. Børsterne er nøje udvalgt, og der kommer løbende nye til. 

Børsterne bliver produceret i England på egen fabrik. Og på de fineste og nøje udvalgte fabrikker i Indien og Kina. 

Alt træ til børsterne er udvalgt fra bæredygtige skove verden over. Gummi er valgt ud fra blødhed og styrke.


KENT. SALON er børster til proffesionelle frisører og deres kunder, der stiller krav til deres børster. Der er både børster til udredning, føntørring og børster med svinehår til at give håret maksimal glans. Alle børsterne har et formål, præcision og autentitet. Det ergonomiske håndtag er lavet til at passe i enhver hånd uanset størrelse. Håndtaget ender ud i en metal spids i enden der både giver et flot udtryk, fordeler vægten og deler håret op fx. under føntørringen. Kun den bedste varmebestandige nylon ender i børsterne fra KENT. SALON. De er nøje rundet og behandlet så de ikke hverken gør skade på hårets skællag eller hovedbunden. Alle børsterne fra KENT. SALON bliver leveret i et flot sort cover, der beskytter børsterne fx. i en kuffert.


Vi værner meget om KENT. her ved Ray Products, og er utrolig glade for børsterne. Både deres kvalitet, suverænitet og design der er perfekt til et hvert formål både i salonerne som hjemme ved kunderne. Vi ønsker at følge med i det nye der kommer, teste det af og vise dem til vores kunder. Der altid tager godt imod nyhederne om det er til frisørene eller som videresalg til kunderne, som også sætter pris på en rigtig god kvalitets børste der ligger godt i hånden.