RAY FOR MEN

About
RAY FOR MEN
I 2020 startede Ray products med udviklingen af RAY FOR MEN. En stilfuld serie der er skabt af frisører til den moderne mand der ved hvad han vil have af sine hårprodukter. Serien er lavet i et stilfuldt rent design der er maskulin i sit udtryk. Alle produkterne er lavet med et fokus på kvalitet, miljø, bæredygtighed og design. Under sloganet

"CREATE YOURE STYLE" 


I Ray for men serien er der 8 produkter med hver sit fokus, for at opfylde et hvert behov.


DAILY - Daily  shampoo er den perfekte shampoo til den moderne mands travle livsstil. Daily shampoo fungerer som både shampoo og body wash med argan olie og andre fantastiske ingredienser. Den giver en meget behagelig følelse og med pumpen, er produktet nemt at bruge.

Daily shampoo renser håret og kroppen blidt, samt har en attraktiv maskulin duft og giver lækker pleje, så håret

er klar til styling.


SALT - SALT fra Ray For Men er en vandbaseret saltvandsspray. Giver håret volume, struktur og en mat finish.

Produktet løfter hårstrået og tilfører på den måde volume. Og med en fornemelse af saltvand giver den håret en struktur og hold. SALT har en lækker maskulin duft, og en fin spraydysse så produktet fordeles let i håret.Kan anvendes i både håndklæde tørt og tørt hår.

SALT er lavet på naturlige ingredienser.PASTE - Ray For Men PASTE er en lækker fiber creme i tube, som giver et medium hold og naturlig glans. Den lette creme er nem at arbejde med i fx et længere hår, og krøllet hår. Den skaber en attraktiv tekstur i håret, samtidig med at håret får en smule glans.

PASTE har en skøn og maskulin duft, der giver det sidste pift til din frisure. STRONG - Ray For Men STRONG er en hårvoks til mænd, der giver etstærk hold med et mat look. Denne fibervoks er velegnet til kort hår, hvor den giverfacon og masser af hold. Varm produktet godt op i hænderne inden påføring og style nu dit hår som du har lyst til. Nemt at re-style i løbet af dagen.

Ray For Men STRONG er særdeles velegnet til kort og kan bruges både i fint og kraftigt hår. Den har enmaskulin duft.CLAY - Ray For Men Clay er en fleksibel lervoks med kaolin, der giver dig mulighed for at restyle håret i løbet af dagen. Voksen tilfører dit hår struktur og fylde, med en mat, dog ikke tør finish. Konsistensen bliver ikke stiv men let at arbejde med og fordele i håret. Vaskes let ud af håret med shampoo.


SHAPE - Ray For Men SHAPE er en skøn vandbaseret pomade voks, der har et stærkt hold. Denne lækre pomade, tilfører håret en super flot glans, og er helt ideel til en lidt mere krævende styling. Ray For Men SHAPE sikrer en perfekt finish, og har en skøn og maskulin duft der forkæler både dig og dine omgivelser. God til hår med lidt længde, rockabilly look og krøllet hår.


SHAVE - Ray For Men SHAVE er en transparent barbergelé/olie, til normale til fine skægtyper, som sikrer en hurtig og tæt barbering. Denne lækre, klare konsistens sikrer, at barberbladene glider let og giver en ren og tæt barbering. SHAVE beroliger huden og forebygger opblussen og irritation. Produktet kan anvendes til rensning af halsen eller på ansigt, bakkenbarter eller hovedet. Den er perfekt til alle, som ønsker en meget præcis barbering med detaljer.


GROOM - Ray For Men GROOM er et fantastiskolie til skæg, hår og hud. GROOM er specielt udviklet til at give optimalepleje og beskyttelseder er behov for, og GROOM er varmebeskyttende op til 210 grader. Det lette argan olie indeholder essentielle naturlige olier der har en blødgørende effekt, hvilket får det til at se meget sundere og mere velplejet ud.

Selvom den indeholder olier, virker denikke fedtetpå nogen måde, tværtimod absorberes olien hurtigt, og trænger ind. Med GROOM får du et et produkt med mange anvendelsesmuligheder, og en frisk maskulin duft.